Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Makinë shpimi T8370

Përshkrim i shkurtër:

KARAKTERISTIKAT E MAKINËS SË TORNOS PËR PRERJE VERTIKALE TË TAMBURIT TË FRENAVE: Kjo makinë është e aplikueshme për shpimin, riparimin, përpunimin, prodhimin e tambureve të frenave, këpucëve të frenave, diskut të frenave të automjeteve dhe traktorëve, ajo ka karakteristikat si më poshtë: 1. Ngurtësi e lartë. Trashësia e shasisë është 450 mm, e cila është e integruar me sistemin e transmisionit dhe mbështetësen, kështu që ngurtësia forcohet. 2. Gamë e gjerë përpunimi. Ky model është me diametër shumë të madh përpunimi midis të gjitha makinave të shpimit të tambureve të frenave në Kinë. Maksimumi...

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

KARAKTERISTIKAT E MAKINËS SË PRERJES SË TORNOS ME TAMBUR FRENASH VERTIKAL:

Kjo makinë është e zbatueshme për shpimin, riparimin, përpunimin, prodhimin e daulleve të frenave, këpucëve të frenave, diskut të frenave të automjeteve dhe traktorëve, është me karakteristikat si më poshtë:

1. Ngurtësi e lartë. Trashësia e shasisë është 450 mm, e cila është e integruar me sistemin e transmisionit dhe mbështetësen, kështu që ngurtësia forcohet.

2. Gamë e gjerë përpunimi. Ky model ka një diametër shumë të madh përpunimi midis të gjitha makinave shpuese të daulleve të frenave në Kinë. Diametri maksimal i përpunimit është 660 mm, dhe funksioni i përpunimit të disqeve të frenave është gjithashtu i disponueshëm përveç përpunimit të daulleve të frenave dhe këpucave të frenave.

3. Sistem operimi perfekt. Lëvizja e shpejtë lart/poshtë dhe pozitive/negative rrit efikasitetin e punës dhe stacioni i integruar i butonave arrin një funksionim të përshtatshëm.

SPECIFIKIMET:

SPECIFIKIMET KRYESORE

T8370

Diapazoni i diametrit të përpunimit

180-700

Shpejtësia e rrotullimit të pjesës së punës

24 / 45 / 80

Udhëtimi i punës i bordit të rrëshqitjes

450

Dimensionet e përgjithshme

1040 x 900 x 1720

Dimensionet e paketimit